Понеделник - Петък от 09:00ч. до 18:00ч.

Понеделник - Петък от 09:00ч. до 18:00ч.

Екипът

Хайде да се запознаем?

Знаеш ли, че ние вече те познаваме?


Ти имаш идея, имаш онлайн магазин, имаш цели и знаеш до къде искаш да стигнаш. Но сега си някъде по средата и всичко изглежда много объркано. Имаш продукт, но не знаеш как да продаваш ( или поне не толкова колкото ти се иска), не знаеш на кого и не знаеш как. 


И ако вече си в тази позиция, то значи сега е най-подходящото време да се запознаеш с нас. Ние ще ти помогнем да превърнеш идеите си в действия, които ще ти носят нови продажби и още повече клиенти.

Как ще се случи всичко това ли?


Ние сме екип от специалисти и експерти в дигиталния маркетинг с общо над 20 години опит в управлението на маркетингови стратегии за над стотици онлайн магазини.

С течение на времето създадохме и свое собствено know how, което прилагаме успешно за наши клиенти.

Единственото, което ТИ трябва да направиш е да вземеш всичките си идеи и да дойдеш на среща с нас.А кои сме ние ли?

Мария Боева

CEO

Mария и се занимава с дигитален маркетинг от 2013 г. През това време e работила по управлението на маркетинговите кампании за над 50 онлайн магазина. Активно се занимава със социални мрежи, реклами във Facebook и AdWords и изготвяне на цялостни маркетингови стратегии за онлайн магазини.


Но освен за клиенти, Мария има и два успешни онлайн магазини. Единят от тях е лидер в продажбата на матраци в България и Румъния, а другия е личен бранд за козметика, предлагаш различни продукти свързани с грижата за тялото.

📞 0897 905 414

📧 maria@interactiveorb.com

Боян Москов

CEO

Боян е експерт по дигитален маркетинг, с над 5-годишен опит. Самият той е собственик на успешен онлайн магазин за козметика и знае техниките, които могат за кратко време да увеличат продажбите и да доведат десетки нови клиенти в магазина.


Неговата страст са имейл платформите, чат ботовете, продажбените фунии, целевите страници и софтуерите за автоматизация, с които се постига ръст в продажбите, с минимални усилия.


Боян е лектор 2 поредни години на първата в България Facebook конференция - F5.

📞 0898 348 868

📧 boyan@interactiveorb.com

Мария с Боян са партньори в дигитална агенция – Interactive Orb, която вече има сериозен брой малки и големи клиенти в България, Румъния, Испания, Англия и Германия. Освен това, двамата управляват общ онлайн магазин за дрехи и имат различни проекти свързани с провеждането на обучения за дигитален маркетинг. Паралелно с това са лектори към магистрска програма по дигитален маркетинг във ВУЗФ.

Мартин Рохани

Digital Marketing Specialist

Мартин е човекът в екипа, който разбира от всичко. Той създава лендинг страници и сайтове, но в същото време създава и обработва рекламни видеа за клиенти.

Освен това, Марти се занимава с управление на Facebook и Google Adwords реклами, за част от клиентите на агенцията.

И все пак, неговата най-голяма страст е свързана с мотивация и личностно развитие. Поддържа лична Facebook страница с хиляди фенове и последователи.

Деница Георгиева

Creative Designer

 Дени вдъхновява всички в екипа със своята креативност и професионализъм. Тя се занимава с дизайн на банери, лендинг страници и имейли.

Обича да измисля нов и креативни неща за клиентите и успява да работи успешно и по собствени проекти.

Занимава се с дизайн от няколко години и вече e усвоила всички тънкости на Photoshop, Corewdraw и  Illustrator.

Рекордът и е 80 банера за един ден!Динко Динев

 Account Manager

Динко работи в екипа на InteraktivOrb от около 2 години, а с дигитален маркетинг се занимава вече повече от 4 години.

Въпреки че се занимава изключително успешно с управлението на рекламните кампании за клиенти във Facebook и Adwords, неговата най-голяма страст е копирайтинга. Дори наскоро написа и книга, която всички все още очакваме да публикува. 


 Снежана Иванова

Facebook Specialist

Снежи се занимава с подръжка и цялостно развитие на Facebook страници. Тя влиза в толкова големи детайли, които може би и ти не знаеш за бизнеса. В същото време създава невероятни визии и има награди за копирайтинг.


Динко Колев

Digital Marketing Specialist

Динко Колев или Динко 2, както ние го наричаме, е най-новото попълние в екипа ни. Той се занимава с дигитаем маркетинг от около година. Обича да измисля нови и интересни неща за клиентите и успешно управлява Facebook и Adwords кампаниите им.   


Виж повече
Изчерпан