Време е да увеличиш трафика и продажбите

на своя онлайн бизнес с УМНИЯ Facebook Маркетинг

ТОЗИ ЧЕКЛИСТ ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ:


  Да маркетираш своята Facebook страница

  Да маркетираш своята Facebook група

  Да се свързваш с инфлуенсъри

  Да буустваш страници и постове

  Да пускаш кампании за трафик

  Платена кампании за събиране на контакти

  Да използваш пиксел за ретаргетинг  кампания

  Да оптимизираш рекламните кампании

  Да правиш Месинджър Маркетинг

(Цъкни червения бутон, за да получиш достъп до безплатния чеклист)

Здравей,


казвам се Боян Москов - Маркетинг експерт и предприемач. От 3 години имам свой онлайн магазин и дигитална агенция с екип от 10 човека и работим с десетки клиенти някои от които най-големите компании в страната.


От личен опит знам, че Facebook е огромно чудовище за трафик. Докато пиша това Facebook вече има около 3 милиарда ежедневно активни потребители. Тези, които имат Facebook остават в платформата в продължение на часове и гледат, слушат или четат съдържание след съдържание.


След като хората влязат във Facebook, системата поддържа строг надзор над всеки потребител.  Всеки един коментар, споделяне или харесване на страница, че дори и рекламите, на които потребителите кликват, ще бъдат наблюдавани от Facebook.


Но какво общо има това с твоя бизнес? (Продължи да четеш надолу...)


Когато става дума най-доброто таргетиране на демогравски групи въз основа на индивидуалното поведение на всеки потребител, нищо дори не се доближава до Facebook

Тъй като Facebook има имформация за поведението на всеки потребител, системата може да направи много точно и информативно предположение за това, какви са интересите на твоя таргет и след това да покаже твоята реклама, която да отговаря на тези интереси.


Имай предвид, че не става въпрос за леко и неясно насочване, основано на догатки и предположения.


Маркетинговия потенциал на Facebook е толкова мощен, че няма да пропусне нито един човек, който отговаря на твоите интереси.


И ето защо решихме да направим този БЕЗПЛАТЕН чеклист, който да ти помогне да развиеш своя маркетинг в социалната мрежа.

С чеклист ти ще...

Ще можеш да разбереш Facebook маркетинга


Ще научиш най-често срещаните грешки във Facebook маркетинга


Ще можеш ефективно да оптимизираш Facebook маркетинга си по отношение на възвращаемостта на твоите инвестиции

Ще започнеш да разбираш кои са едни от най-добрите стандарти и стратегии за съдържание в твоята страница, група и месинджър

Ще научиш едни от най-ефективните начини за популяризиране във Facebook


Ако искаш да научиш повече информация и да започнеш да увеличаваш трафика и ефективността на своята Facebook стратегия, изтегли нашия БЕЗПЛАТЕН чеклист, като натиснеш бутона долу...


Виж повече
Изчерпан