Онлайн Маркетинг Експерт Споделя проста и ефективна система, с която увеличиш продажбите и печалбата на своя онлайн бизнес за по-малко от 30 дни

Вземи всички необходими инструменти, с които ще можеш да увеличиш своите онлайн продажби, без да правиш допълнителни догадки и предположения

Всеки, който се е опитал да увеличи своите онлайн продажби се е сблъсквал със следните 3 проблема...

ПРОБЛЕМ 1: Нямаш достатъчно трафик 

ПРОБЛЕМ 2: Ако имаш трафик, то този трафик не купува достатъчно от теб 

ПРОБЛЕМ 3: Дори и този трафик да купува от теб, то ти си застоял на едно място и не можеш да увеличиш продажбите и печалбите си

Това най-вероятно те кара да стигаш до главоболия, да губиш ценна енергия или да мислиш, че твоята бизнес идея е неуспешна.... и често намирането на решение може да изглежда невъзможно.


Ако поне 1 от изброените 3 точки се случват с твоя бизнес, то най-вероятно си опитвал да пускаш самостоятелно реклами, без ясна стратегия, опитвал си да работиш с евтина маркетинг агенция или най-вероятно си опитвал да гледаш други обучения (онлайн/офлайн и най-често безплатни по възможност), което ти е донесло малки резултати, като например малко трафик и някакви епизодични и непостоянни продажби, но с много висок разход и в края на краищата сметките не ти излизат.


Тъкмо защото всеки опитва тези „стратегии“, не е изненада, че повечето, които се стремят да развият своя онлайн бизнес и да увеличат своите онлайн продажби рано или късно стават песимисти, предават и решават, че онлайн маркетинга не работи за тях.


Повишаването на твоите онлайн продажби и финансовата независимост е нещо, което може да се случи с теб много по-бързо, отколкото си мислиш...

Здравей,


казвам се Боян Москов – Онлайн Маркетинг Експерт и предприемач, и преди да създам своята онлайн агенция, където вече работим над 10 човека за едни от най-големите компании, аз също минах през всичките тези главоболия и бях на път да се откажа да опитвам.


След безброй опити и грешки дните на провал, разбира се, отминаха.

Най-накрая от безработен и на борсата, благодарение на онлайн маркетинга вече имам няколко свои онлайн бизнеса, които ми дават финансова свобода и повече свободно време за себе си. Сега сме екип от 10 човека и работим с десетки клиенти, някои от които най-големите компании в страната (ЗОРА, Спорт Депо, Адрес, Имотека и т.н.).


Но преди да видя какъвто и да е било успех, никога няма да забравя суровия опит, с който трябваше сам да се сблъсквам.


Не спирах да чета всякакви статии или курсове за онлайн продажби и да опитвам каквото попадне в ръцете ми. Но това, което постоянно ме спираше беше, че не знаех от къде да започна и нямах ясна стратегия , действах хаотично и емоционално, не знаех дали трябва всички продукти да рекламирам или само някои от тях… как да разбера кои точно и колко продукти трябва да имам в магазина си, не знаех къде и какви реклами да пускам, не знаех как да оптимизирам рекламите и разходите си, беше ме страх да инвестирам суми за бюджет, защото нямах идея какво ще се получи и дали няма да пропилея парите, не знаех как да тествам бързо и с малко пари и още куп неща, които се въртяха в главата ми и повдигаха повече въпроси отколкото отговори.

И всичкия този хаос водеше до грешните действия, което водеше до грешните резултати, докато в един момент за мен не работеше нищо.


Преди тотално да се откажа от онлайн маркетинга….


Една лесна формула промени всичко

Точно преди да се откажа напълно аз и моят екип открихме лесна формула и маркетинг стратегия, която в 100% от тестваните от моята агенция случаи носи поне 2 пъти повече продажби. Вярваш или не след стотици тестове за различни клиенти, включително и най-големите компании за които работим , тази формула продължава да работи и до днес.


Сега вече, когато съм сигурен, че тя работи, реших, че искам да я споделя с останалите…


Затова ти представям….

Онлайн Маркетинг Мастътклас, с който ще можеш да увеличиш своите онлайн продажби за по-малко от 30 дни, без да правиш допълнителни догадки и предположения

Ето само малка част от това, което ще намериш вътре:


1) Детайлно на практика как стъпка по стъпка да създадеш своята маркетинг стратегия и какви реклами да подготвиш за всяка една стъпка от нея - което е чудесно, защото по този начин независимо дали имаш предишен опит или не, ще можеш да накараш потребителите да купуват повече, по-често и за повече пари.


2) Ще ти покажем модули за психологията на потребителите, копирайтинг и най-мощният инструмент за продажба – историите – и всичко това ще ти помогне да правиш магнетични реклами, на които потребителите не могат да устоят. А това ще доведе до по-нисък разход за трафик и съответно повече продажби в онлайн магазина ти.


 3) Ще видиш кои са успешните компоненти на един онлайн магазин и по този начин ще знаеш как да подобриш структурата на сайта си, така че по-голяма част от хората, които идват на него да купуват.


 4) И не на последно място ти показваме как да анализираш и оптимизираш рекламите си, с включена таблица, която автоматично ти показва кога една реклама РАБОТИ ЗА ТЕБ и коя НЕ РАБОТИ ЗА ТЕБ. И ако рекламата не работи за теб, тогава ти показваме ясен процес, който да следваш, за да я подобриш, което е супер за теб, защото ще можеш да използваш рекламния си бюджет по-ефективно и да продаваш повече с по-малко разходи


И всичко това ще го получиш под формата на 10 модула, които включват:

Модул 1
Психология на продажбата

Научи какво кара хората да купуват и кои са основните принципи за продажби.

Модул 2
Тайните на копирайтинга

Започни да пишеш текстове, които да продават повече.

Модул 3
Как да продаваш с истории

Виж как ние използваме историите, за да продаваме повече.

Модул 4
Тайните на успешния дизайн

Научи какви са основите на атрактивния дизайн.

Модул 5
Терминология и бизнес мениджър

Запознай се с Facebook платформата за пускане на реклами.

Модул 6

COLD Трафик

Какво точно да правиш с хората, които никога не са виждали твоя бранд.

Модул 7
Warm 
Потребители

Какво точно да правиш с хората, които вече са виждали твоя бранд, но не са купили.

Модул 8
HOT Потребители

Как да накараш хората, които са купили от теб да купуват още и още.

Модул 9
Как да анализираш рекламите 

Оптимизирай своите реклами да работят в твоя най-добра полза.

Модул 10
Как да скалираш

Веднъж, щом оптимизираш своите реклами правиш продажви, започни да скарираш и да удвояваш продажбите.

Ето какво споделят хората, които тестваха на практика
част от видеата в този Мастърклас

Но това не е всичко...
Добавили сме и бонуси, като например:

БОНУС 1) One Page Marketing Plan, който ще ти помогне бързо и лесно да направиш цялата стратегия на своя онлайн магазин.

БОНУС 2) 6 видеа за AdWords, YouTube, Messenger, Email Marketing от лятната академия, която
направихме през 2017

БОНУС 3) Третия бонус е достъп до затворена ФБ група само за членовете на Мастъркласа. Тази група ще е много полезна за теб, защото ще имаш пряка връзка с нас, ще получиш допълнителни мини обучения на различни теми, както и периодични групови видео конференции Истината е, че в чужбина ние продаваме този курс за над 3000$, защото знаем колко полезна е информацията вътре, но тук за много кратко време продаваме целия курс само за 397лв. и всичко, което е нужно да направиш, е да натиснеш бутона за купуване.

Цената скоро ще се вдигне, защото тепърва ще качваме още информация, затова побързай да се запишеш.

Не забравяй, че ако нещата вътре не работят за теб, тогава в рамките на 30 дни от закупуването ние ще ти възстановим пълната сума, но само след като си изгледал целия мастърклас, приложил си наученото и не си видял никакви резултати, защото тогава съм сигурен, че с материалите, които ще намериш и с наша помощ няма как да не постигнеш резултати. Но ако това не се случи за теб, тогава просто се свържи с нас и ние ще ти върнем парите.


 Затова ако искаш да увеличиш продажбите и приходите си с доказани методи, които ползваме за всички наши клиенти натисни червения бутон горе, за да започнеш още сега.


Виж повече
Изчерпан